Yksilöllistä taloushallintoa ja palkanlaskentaa – MPT-Tilitoimisto Parainen

YHTEYSTIEDOT

Teemme yrityksenne talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät sekä muut tarvittavat räätälöidyt tehtäväkokonaisuudet. Palvelemme henkilökohtaisella otteella. Toiminta-ajatuksemme on olla asiakkaillemme kumppani, jonka puoleen voi kääntyä taloushallinto- ja verotusasioiden lisäksi muissakin liiketoimintaan liittyvissä asioissa.
Olemme palvelleet asiakkaitamme taloushallinto- ja verotusasioissa jo yli 30 vuoden. Paraisten ja Turun seutujen lisäksi palvelemme asiakkaita ympäri maata. MPT-Tilitoimisto on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentilitoimisto.

Kattavat ja monipuoliset palvelut apunasi

Tarjoamme yrityksille monipuolista sekä ammattitaitoista kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelua. Peruskirjanpitoon kuuluvat tositteiden käsittely sekä kuukausiraportit, kausiveroilmoitukset, verotiliseuranta, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Tarvittaessa hoidamme myös henkilökohtaiset veroilmoitukset.Tarjoamme muun muassa laskutuspalveluja ja palkanlaskentaa. Palkanlaskennan lisäksi tarjoamme ratkaisuja henkilöstöjohtamiseen ja henkilöstöhallinnon päivittäisiin tilanteisiin.Asiantuntijapalvelut juuri sinun tarpeisiisi

Jos yrityksesi kaipaa apua talous- ja henkilöstöratkaisuissa, ota yhteyttä osaaviin ammattilaisiimme. Tarjoamamme asiantuntijapalvelut räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa sopivaksi palvelukokonaisuudeksi. Autamme uudet yritykset alkuun perustamisvaiheessa ja olemme apuna siihen liittyvissä hallinnollisissa seikoissa ja riskien hallitsemisessa. Tarjoamme muun muassa aloittelevan yrittäjän neuvontaa sekä tarvittaessa avustamme yritysmuodon muutoksessa. 


Joskus yrityksen taloustilanteen arviointi voi olla paikallaan. Tarjoamme tällöin asiantuntijan opastusta ja neuvontaa. Hoidamme puolestanne laskutuksen ja maksuseurannan, reskontran, palkanlaskennan raportointeineen sekä kaikki henkilöstöhallintoon liittyvät asiat. Liiketoiminnan kehittämiseen tarjoamme kannattavuuslaskenta-, budjetointi- yms. suunnittelupalvelua sekä ohjausta ja tukea.

Yksilöllisesti räätälöidyt palvelupaketit

Asiantuntemuksemme perustuu pitkään työkokemukseen ja kouluttautuneeseen henkilöstöön. Toimintamme on hyvään henkilökohtaiseen palveluun pohjautuvaa pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua. Teemme yrityksesi taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät sekä muut tarvittavat räätälöidyt tehtäväkokonaisuudet aina toiveittesi mukaisesti. 


Palvelupaketti muodostuu aina asiakkaan tarpeista ja muokkautuu liiketoiminnan kehittyessä. 

  • Kirjanpito- ja tilinpäätösasiat sekä veroilmoitukset
  • Laskutus, palkanlaskenta ja HR-asiat
  • Sisäinen laskenta, yrityksen taloustilanteen ja riskien analysointi
  • Hallintopalvelut mm. yritysjärjestelyt, yrityksen perustaminen ja lopettaminen, rahoitus- ja verosuunnittelu sekä IP-oikeuksiin liittyvät asiat
Ota yhteyttä

Asiantuntemusta sekä yksilöllisiä taloushallinto- ja henkilöstöpalveluja. Ota yhteyttä soittamalla tai lomakkeella!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.